Namizne zastavice

Namizne zastavice izdelujemo v več izvedbah, po vsebini pa jih lahko razdelimo na:

  • DRŽAVNE ZASTAVICE za vse države sveta
  • OBČINSKE ZASTAVICE vseh občin, zastavice krajevnih skupnosti, zastavice pokrajin
  • REKLAMNE ZASTAVICE za podjetja, ustanove, državne organe in organizacije
  • KLUBSKE ZASTAVICE – kapetanske in male zastavice za športna društva in klube

Namizne zastavice izdelujemo v naslednjih izvedbah:

Kartonske namizne zastavice

Kartonske namizne zastavice izdelujemo samo v pravokotnih oblikah iz močnejšega foto solventnega papirja.  Zastavice so tiskane  obojestransko in lepljene, za obešanje pa so opremljene s posebnim plastičnim vložkom.

5758

Svilene namizne zastavice obšite z okrasno vrvico

Zastavice so izdelane iz posebne podložene poliestrske svile z lepim sijajem, kar daje zastavicam lep sijoč izgled. Pri običajni izvedbi so zastavice pravokotne oblike, tiskane so obojestransko in obšite z okrasno vrvico.

59606162

 

Za športna društva in klube so zastavice največkrat drugačnih oblik (pravokotne in spodaj zašijene ali polkrožne, trikotne, okrogle, itd.) in različno opremljene (obšite s franžami, opremnjene s kovinsko – kromirano ali medenineno prečko, itd.). Zastavice so lahko poljubnih velikosti, najpogostejše velikosti pa so: 12 x 24 cm, 10 x 20 cm, 9,6 x 24 cm, 15 x 25 cm, 8 x 24 cm

6364

6566

Športna društva in klubi pa običajno uporabljajo dve velikosti  klubskih zastavic v baner izvedbi: velike – kapetanske zastavice (višine do 30 cm), ki so navadno tudi bolje opremljene (franže, kovinska prečka) in majhne zastavice (višine okoli 15 cm) za izmenjavo in za reklamne namene, ki so največkrat enake oblike kot kapetanske zastavice, obšite pa so z okrasno vrvico.

 

Svilene namizne zastavice iz tanke poliestrske svile

Svilene namizne zastavice iz tanke poliestrske svile  se obešajo na stojalca po levi krajši stranici, kot velike zastave v horizontalni izvedbi. Velikosti so odvisne od stojal, na katere se obešajo – od 10 x 20 cm do 15 x 30 cm. Take zastavice se lahko perejo do temperature 40°in likajo na srednji temperaturi.

676869

Posebne izvedbe namiznih zastavic in stojal za zastavice

Ponudimo vam lahko tudi nekaj posebnih izvedb svilenih namiznih zastavic  in stojalc za take zastavice v kovinski kromirani izvedbi:

70

beach flag

71

oblika jadra 1

72

oblika jadra 2

73

outline zastavica

74

namizni display